In september hebben de ouders/verzorgers van de leerlingen van het Scala College een oproep ontvangen om zich verkiesbaar te stellen voor de oudergeleding van de Medezeggenschapsraad.

Een drietal ouders hebben hierop gereageerd. Omdat er drie plekken te vergeven waren, zijn verkiezingen niet noodzakelijk. Hieronder stellen de nieuwe kandidaten zich aan u voor:

Hoi, mijn naam is Pieter Huizenga. Opgegroeid en wonend in het centrum van Alphen aan den Rijn. Vader van de tweeling Joshua en Caleb van 13 jaar, beiden dit jaar begonnen op het Scala. Ik ben werkzaam bij ABN AMRO Bank en hou mij bezig met de zakelijke kredietverlening. Als oud-leerling van het Albanianae heb ik op deze school een leerzame en mooie tijd gehad. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen via de MR.

Ik ben Marloes Nobel, 47 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn. Ik heb twee zonen, waarvan Maurits de jongste is en hij zit in het 1e jaar van het tweetalig VWO op het Scala College. Mijn oudste zoon zit in 4 VWO op het Groene Hart Lyceum. In het dagelijkse leven ben ik directeur Bedrijfsdiensten bij het Zorginstituut Nederland en ben ik verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering (van communicatie tot personeel & organisatie) van de organisatie. Ik vind het leuk om meer betrokken te zijn bij de school en daarom heb ik mij aangemeld voor de MR. Tijdens de basisschooltijd van mijn kinderen heb ik met veel plezier drie jaar in de MR/GMR gezeten. Ik heb nu ook weer veel zin om samen met de rest van de MR invulling te geven aan de ontwikkeling van het beleid op school.

Ik ben Coen Kampstra, getrouwd met Miriam en vader van Maarten, Julie en Faas. Maarten is net begonnen op het Scala college. Wij wonen nu 7 jaar in Alphen in een kerkje aan de Hooftstraat dat we zelf ontwikkeld hebben tot meer-generatie-woning met mijn schoonouders. Dat we dit konden heeft er vast mee te maken dat ik stedenbouwer-architect (en ondernemer) ben. Naast werken, leuke dingen doen met ons gezin, af en toe sporten en andere hobby’s probeer ik me verder ook nuttig te maken. Zo ben ik nu nog (tot einde van dit jaar) voorzitter van de MR van de Bonifaciusschool. Ik hoop dat ik vanaf volgend jaar ook een goede bijdrage kan leveren aan de MR van het Scala College.