De highschool volg je met leerlingen van alle niveaus, maar met dezelfde interesse. Een highschool duurt twee jaar, waarin je vier uur per week jouw highschool volgt (voor tto is dat twee uur per week). Naast de ‘gewone’ highschoollessen heeft elke highschool ook gave extra activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan clinics van professionele sporters en trainers, sportwedstrijden op landelijk niveau. Of je duikt zelf de studio in om muziek te maken.

Je kunt kiezen uit verschillende programma’s. Welk talent ga jij ontdekken?

Dans
Kun je ook niet stil blijven zitten als de muziek aangaat? Kom je dan uitleven bij de highschool Dans! Plezier is gegarandeerd.

Kickboksen
Zelfvertrouwen kweken, je sterk voelen, fit zijn: dat doet kickboksen met je. Ontdek het in de highschool Kickboksen.

Media & Design
3D-printen lijkt je cool. In grafische vormgeving kun jij je creativiteit kwijt. En een animatie maken vind je leuk om te leren. Dus ben jij op je plek in de highschool Media & Design.

Muziek
Ontdek de wondere wereld van de muziek. Je schrijft je eigen liedje, speelt je favoriete nummer en leert verschillende instrumenten spelen. Op muzikale ontdekkingstocht!

Theater
Of je nou uitbundig of verlegen bent, veel podiumervaring hebt of pas net de magie van het theater kent: bij de highschool Theater is er plek voor jou.

Tennis
Ready? Serve! Tijdens de highschool Tennis leer je nóg beter tennissen. Professionele trainers werken met jou aan je techniek en tactiek. Pas maar op, tegenstanders.
Voor deze highschool is lidmaatschap van een vereniging verplicht.

Voetbal
Twee doelen, 22 spelers, één bal. Jij voelt je helemaal thuis op het voetbalveld! Ben je lid van een vereniging en wil je nog beter worden in deze populaire sport? Kies dan de highschool Voetbal.
Voor deze highschool is lidmaatschap van een vereniging verplicht.

Waterpolo
Vroeg uit de veren om je waterpolo-skills te verbeteren? Graag! Je doet het bij de highschool Waterpolo.
Voor deze highschool is lidmaatschap van een vereniging verplicht.

Wedstrijdzwemmen
Beter leren zwemmen, je techniek verfijnen en je conditie verbeteren. En dat allemaal onder begeleiding van professionele trainers. Dát is de highschool Wedstrijdzwemmen.
Voor deze highschool is lidmaatschap van een vereniging verplicht.