Kies voor groeien
Ontdek wat jouw talenten zijn. Ontdek wie je bent. Ontdek waar je voor staat. Daar gaan we voor op het Scala College. Dat doen we met wat wij ‘gewoon’ goed onderwijs noemen. Voor ons betekent dit dat er docenten voor de klas staan die goed zijn in hun vak. Dat we oog hebben voor jou, voor wat jij nodig hebt en wie jij bent. En dat wij, net als jij, blijven groeien, verbeteren en ontwikkelen.

Kies voor kiezen
Als iedereen anders is, waarom zouden we elke leerling dan precies hetzelfde aanbieden? Op het Scala valt dan ook wat te kiezen. Kies hoe jij het liefste leert tijdens de les. En kies welke talenten je ontwikkelt in de highschool, de sportklas of het tweetalig onderwijs. Het gaat tenslotte om jouw toekomst. We stimuleren initiatieven, ideeën en plannen van leerlingen en organiseren buiten de lessen om veel activiteiten. Genoeg te kiezen dus. 

Kies voor veilig
Groeien kan pas als jij je veilig voelt. Als je met plezier en energie naar school gaat. Als je voelt dat je mag zijn wie je bent. Daar zorgen we elke dag samen voor. Wij zijn een openbare school, waar iedereen zichzelf kan zijn, wat je levensovertuiging of religie ook is. We zijn weliswaar een grote school, maar omdat we werken in teams en verschillende locaties hebben, is er een vriendelijke sfeer op het Scala. Met een mentor, vaste docenten en een teamleider om je heen, is er altijd iemand in de buurt die je kan helpen als je ergens tegenaan loopt.

Kies voor Scala
Spreekt ons verhaal je aan? Kies dan voor het Scala College. Je bent welkom!