Bijzonder verlof
Bijzonder verlof, bijvoorbeeld voor een bruiloft of begrafenis, vraag je (minimaal twee weken) van tevoren (of zo snel mogelijk) aan bij de teamleider. Het aanvraagformulier vind je hier. Stuur ook ‘bewijsstukken’ als een (t)rouwkaart mee. Je ontvangt schriftelijk bericht of de aanvraag is goedgekeurd.

Een (para)medische afspraak
Is er een (para)medische afspraak tijdens school, dan meld je je kind van tevoren af via SOMtoday. Onder het kopje ‘ziekmelden’ lees je hoe je afwezigheid moet melden via ons leerlingvolgsysteem. Tijdens examens is het niet toegestaan om vanwege een (para)medisch bezoek afwezig te zijn.

Meer lezen
Je leest alle afspraken die we hebben rondom verzuim in ons aanwezigheidsbeleid.

Ziekmelden
Ziekmelden kan voor 08.20 uur via SOMtoday. Je leest hier hoe je dat doet. Doe dit elke dag totdat je kind weer beter is. Is er een examen op één van de ziektedagen? Dan gaat afmelden anders: bel tussen 08.00 en 08.30 uur en vóórdat het examen begint via ons centrale nummer: 0172-423737. Leerlingen van 18 jaar en ouder kunnen bij de onderwijsassistenten het formulier 'zelfmelder' halen en invullen. Na akkoord van de teamleider mag de betreffende leerling zich daarna zelf ziek melden en/of paramedisch verzuim doorgeven via SOM.