Interact
Kies je voor Interact, dan ga je met een groepje maatschappelijke projecten opzetten om geld in te zamelen voor een goed doel. Je maakt gebruik van het netwerk van de Rotary. Om jouw project goed uit te kunnen voeren moet je erop rekenen dat je er minimaal één schooljaar mee bezig bent en deze activiteit je wekelijks zo’n twee tot drie uur kost. Je leert samenwerken, beslissingen nemen, organiseren én: je zet je in voor een goed doel. Kijk voor meer informatie op www.interactscalacollege.com

Ik kies voor INTERACT

Scala Merchandise
Ben jij enthousiast, heb je creatieve ideeën, ben je handig met social media en kun je goed samenwerken? Dan is Scala Merchandise wellicht iets voor jou! Scala Merchandise is opgezet door zeven leerlingen die op school Scala-kleding wilden verkopen om de schoolspirit te vergroten. Kijk maar eens in de webshop: www.scalamerchandise.nl Lijkt het jou leuk om komend schooljaar verder te bouwen aan Scala Merchandise door nieuwe producten te bedenken, coole ontwerpen te maken en gave marketingacties te ontwikkelen?
Meld je dan nu aan!

Ik kies voor Scala Merchandise

Jongerenambassadeur
Steeds meer organisaties willen de mening van jongeren weten. Ze maken bijvoorbeeld wel producten voor jongeren, maar kennen ze de doelgroep wel goed? Als jij het interessant vindt om met zo’n organisatie mee te denken, dan kun jij adviezen geven. Met andere woorden: jij wordt de jongerenambassadeur van organisatie puntje-puntje-puntje (let op: je moet wel 14 jaar of ouder zijn). Kijk ook op www.jongerenambassadeurs.com Daar zie je o.a. welke organisaties op zoek zijn naar jou. Als jongerenambassadeur ben je vier tot zes maanden verbonden aan een bedrijf, een paar uur per week.

Ik kies voor jongerenambassadeur

Lievelingsvak
Heb jij een favoriet vak waarin je je verder wil verdiepen? Laat het weten en je wordt gekoppeld aan een vakdocent op het Scala die ook enthousiast wordt over het onderwerp waar jij alles van wil weten. Je combineert hierbij de theorie met een praktische opdracht buiten de school.

Ik kies voor lievelingsvak