Kom in beweging

Hij zit er dit jaar aan te komen: een sportdag voor het héle Scala College met sporten die jij niet elke dag kunt doen. De LO-docenten werken er hard aan en zijn op zoek naar de beste locatie en naar instructeurs die jou met nieuwe sporten kennis laten maken. Het wordt zo’n dag waarvan je later zegt: ‘Geweldig, ik heb zo veel nieuwe mensen leren kennen, zo gelachen!’ Want sporten betekent ook: samen bewegen, samen spelen en dat hebben we door corona behoorlijk gemist met z’n allen.

Sowieso vinden we fit worden, fit blijven en samen sporten heel belangrijk op het Scala College. Daarom willen we bijvoorbeeld tijdens de toetsweken extra sport- en beweegmomenten organiseren voor de leerlingen. Tijdens zo’n toetsweek zit je eigenlijk veel te vaak en veel te lang; wat beweging doet iedereen dan goed. 

Nog een nieuwtje: dankzij NPO gelden kunnen we je dit schooljaar hopelijk met allerlei onbekende, of voor jou nieuwe, sporten kennis laten maken. Sporters en instructeurs van buiten het Scala komen demonstraties en lessen geven. Dat is ons plan en daardoor ga jij dit schooljaar lekker in beweging komen!