Niet gecategoriseerd Leestijd: 1 minuteminuut, 19 seconden

Word zij-instromer op het Scala College

Op het Scala College bouwen wij met onze leerlingen aan het talent en de wereld van morgen door het geven van uitstekend onderwijs. Misschien bent of kent u iemand die graag met ons wil meebouwen!?
Op donderdag 12 januari 2023 zetten wij onze deuren open voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het onderwijs.
Mensen die geïnteresseerd zijn in werken in het onderwijs nodigen wij van harte uit om op 12 januari 2023 op één van onze drie locaties mee te lopen met een docent en te ervaren hoe het is om voor de klas te staan en in het onderwijs te werken.

Aan wie denken wij?
mensen met een bevoegdheid (maar die deze momenteel niet gebruiken);
mensen die via omscholing het onderwijs in zouden willen of;
(master)studenten die overwegen om het onderwijs in te gaan.

Op dezelfde dag organiseren we ook een 'meet & greet' voor geïnteresseerden die niet de tijd hebben gevonden om deze dag mee te lopen met een docent. Tijdens deze 'meet & greet' krijgt u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met docenten en schoolleiders over hun werk. Tevens kunt u informatie krijgen over opleidingstrajecten om voor de klas te kunnen staan. Deze bijeenkomst vindt plaats om 16.00 uur in de personeelskamer op onze onderbouwlocatie, Kees Mustersstraat 6 in Alphen aan den Rijn.

Voor zowel het meelopen met een docent als de ‘meet & greet’ kunt u zich tot uiterlijk 5 januari 2023 aanmelden via dit formulier. Wanneer u in uw netwerk mensen kent die wellicht geïnteresseerd zijn in een van bovenstaande activiteiten, zou u dit bericht aub met hen willen delen?

Recente nieuws items