Voor verschillende vakken is extra steunles door docenten van het Scala College mogelijk, bijvoorbeeld voor Frans, scheikunde of wiskunde. Het aanbod van steunlessen varieert per locatie.

Hier vind je het rooster van de steunuren van de Diamantstraat.

Liever online?
Dan is JoJoschool iets voor jou. JoJoschool is een digitaal leerplatform met kwalitatief hoogwaardige lessen die zijn gemaakt door bevoegde docenten. De lessen van JoJoschool bestaan uit uitlegvideo’s en oefenopgaven. Het platform voorziet leerlingen van structuur en duidelijkheid tijdens het leren.

Vakdocenten nodigen leerlingen uit voor wie steunlessen noodzakelijk zijn, of als je eens een andere manier van leren wil proberen. Veel leerlingen leren al via YouTube, maar daar worden de lessen niet gecontroleerd en verschilt de kwaliteit en structuur. Op JoJoschool heb je alle vakken op één plek met een consistente structuur en bijbehorende oefenopgaven.

Kijk hier voor meer informatie.

Dit jaar werkt het Scala College samen met JoJoschool. Daarom kunnen Scala-leerlingen gratis gebruik maken van deze ‘lifehack’! Je kunt je account eenvoudig ontgrendelen door op het logo hieronder te klikken en je schoolmail in te vullen. Succes!