Steunles
Voor verschillende vakken is extra steunles door docenten van het Scala College mogelijk, bijvoorbeeld voor Frans, scheikunde of wiskunde. Het aanbod van steunlessen varieert per locatie.

Liever online?
JoJoschool is een digitaal leerplatform met kwalitatief hoogwaardige lessen die zijn gemaakt door bevoegde docenten. De lessen van JoJoschool bestaan uit uitlegvideo’s en oefenopgaven. Het platform voorziet leerlingen van structuur en duidelijkheid tijdens het leren.

Vakdocenten nodigen leerlingen uit voor wie steunlessen noodzakelijk zijn. Wij streven ernaar dit uit te breiden, zodat leerlingen zelf ook in kunnen tekenen op steunlessen.

Je kunt JoJoschool gebruiken als je wat extra hulp nodig hebt bij een bepaald vak, of als je eens een andere manier van leren wil proberen. Veel leerlingen leren al via YouTube maar daar worden de lessen niet gecontroleerd en verschilt de kwaliteit en structuur. Op JoJoschool heb je alle vakken op één plek met een consistente structuur en bijbehorende oefenopgaven.

Kijk hier voor meer informatie.

Omdat het Scala College en JoJoschool dit schooljaar samenwerken, hebben Scala-leerlingen dit jaar gratis de mogelijkheid om gebruik te maken van deze ‘lifehack’! Je kunt je account eenvoudig ontgrendelen door op het logo hieronder te klikken en je schoolmail in te vullen. Succes!